25 Aralık 2018 Salı

Ne okuyorum? / Ne dinliyorum? / Ne izliyorum?/ Ne içiyorum?

Merrrhabalar dostlar,

Öncelikle bu tarz içerik girme fikri kesinnnnlikle bana ait değil, kim başlattı bilmiyorum ama ben uzun zamandır takip ettiğim sağlam blogger Serrose'nin blog yazılarından çarptım bu konsepti. ( Seviyoruz seni Sergül Reis)

Uzun zamandır yazı paylaşmadığımız için ateş püskürten canım ablam için bir süpriz yapayım hem de bu terk edilmiş ama çok sevilen topraklar olan cennet vatanımız blogumuzu bir canlandırayım istedim. Lafı uzatmadan konuya gireyim.

 Ne Okuyorum?

Dürüst olmak gerekirse ben Gamga'nız, yine fanfiction batağında. Çünkü yine 17 kitabı aynı anda okuduğum için kitaplarımın ucunu bucağını yitirdim. Ama ilk olarak bitirmeyi hedeflediğim kitabı yazıp bu işten sıyrılayım.

Jean-Paul Sartre - Bulantı

Ne Dinliyorum?


Bu aralar Spotify'ın 2018'de en çok dinlediğim parçalardan oluşturuğu listeyi repeatte dinliyorum ne yalan söylüyorum. Eeee boş adam değiliz güzel şarkılara takılıp kalmışız. Onun dışında güncel keşiflerim ise aşağıdaki gibi

SIAMES- Mr. Fear


21 Eylül 2018 Cuma

HUZURSUZLUĞUN HUZURU UMUT EDEN YAZISI

Hellö dear frieds... klavye N de!


En son ne zaman yazmışım bakayım dedim de eski yazıları okurken konudan sapmışım :) sonra da neysss dedim ben işime bakayım.

Neler neleeerrrrr türlü depresiflikler işsizliklerrrr!!!

Bugün kısa süreli işsizliğimin -umarım- ilk günü! Ay yazı yazmayı da unutmuşum!! Kan emici vampirler arasında 1 yıl yaşam mücadelesi verdikten sonra ben eski ben değilim öncelikle bu bilgiyi vereyim..

Hatırlar mısınız bir yazım vardı (yayınladım mı şuan şüpheye düştüm ama açıp bakamicim sorry) yeni mezunlara tavsiyeler vs gibisinden bir yazıydı, sonuca asla bağlayamadığım pek tabi ki tavsiyeler de vermediğim yazım... İşte bu yazı bir nevi telafi yazısı olacak umuyorum ki, çünkü bu kardeşiniz artık yeni mezun kategorisinden bir adım çıktı, ilk işine 1 yıl her Allahın günü gitti geldi  ve 2. işi için de 1 adım daha atıp boş geçecek olan 10 gününün planlarını yapıyorrr 💗👹

22 Ağustos 2018 Çarşamba

Gencecik yaşımda nasıl da benden daha gençlerin yaşlarına gözümü diktim? Gamga'dan yine saçmalıklarla süslenmiş bir geri dönüş yazısı

Selamlaağr,





Tarihin tozlu sayfalarından sesleniyor gibi olacak ama bu sefer bu uzun zamandır yokuz, efendim şu sebepten yokuz zırvalarını bir kenara bırakarak başlamak istiyorum.

Ne derler bilirsiniz "life happens" (Yoo bilmiyoruz bu da kendi kendine iyi ki bi ingiliççe biliyor diyenlere sonuna kadar katılıyorum.)



Neyse geçelim bunları ve gelelim aniden bu yazıyı yazmaya başlamamın sebeplerine. Zira hastalıktan ve iş yükünden sürünürken hiçbir derdim yokmuşçasına oturdum size laf anlatıyorum.

Efendim bugün yine gayet sıradan, depresyonlu bir gün yaşıyor, duvarlara bakıp hayatı sorguluyordum ki aniden bir şey fark ettim. Ben,

18 Haziran 2018 Pazartesi

İyi ki doğdum #3, gördün mü bak 25 oldum!


Selam! Çoook uzun bir ara oldu değil mi? Evet, haklısınız. O zaman çok geç kalmış bir iyi ki doğdun yazısından hepinize merhaba ve sizi çok özledim!

Bu blogun terk edilmiş havası beni çok üzdü ya. Gamga bu yazıyı doğum günümde yazarım diye beklemiş ve yazmayınca da biraz üzülmüş. Ben de hem onun için hem kendim İçin hem de bu blogda goygoy yapmayı özlediğim için 20 günlük bir gecikme ile bu yazıyı yazıyorum. (Siz gününde yazıyormuşum gibi düşünüp okuyun.)

Az önce bu yazının 1. ve 2. partını okudum. Hayatımın değişmemesinden yakınmışım hep, şu an geçen yıldan çok daha farklı bir hayatım var ve tahmin edebileceğiniz üzere hala medineye varamadım hala mutlu değilim.

Size ufaktan neler değişti ne oldu biraz bahsedeyim.

24 Ocak 2018 Çarşamba

----BAŞLIK DÜŞÜNECEK KADAR BEYNİMİ KULLANMIYORUM----

KLAVYE HER ZAMAN SİNİRLİ YA DA AZ SİNİRLİ OLAN N'DE!!!!

Yine aşırı sinirliyim!!! Önce patronumu, projeyi, hayatımı, Turkcelli ve nihayet de kendimi suçladıktan sonra ben bunları yazmaktan başka ne yapabilirim dedim ve langur lungur daldım bloğumuza.

Hala bloğumuz diyo olmam..... Hakediyor muyum Gamga?? Öz???
Hayattan bağlantımı keseli baya bi olduğu için buraları da unuttum gerçekten de. Mecalim yok anlatabiliyor muyum?

Evet bu sefer neden sinirliyim? bu sefer DÜNe sinirliyim. Dünün babamın doğum günü olduğunu unutmama! Belki abartılacak bir şey değil bu ama ben haftalardır takvime bakıp az kaldı yaa arayayım da kutlayayım zaten çok özledim bir kere de derdimizi sıkıntımızı konuşmayalım iyi ki varsın diyeyim istiyordum. Ve tam olarak dün!! 21.00 a kadar ofiste çalışıp çıkınca babamı arayıp açmadı diye sinirlenip bağırıp hayattan ne kadar nefret ettiğimi tüm ağlamaklı sesimle 1 saat boyunca nefes almadan anlattım! Tek yapmam gereken İYİ Kİ VARSIN demekken bir sürü boş laf yapıp karşılığında teselli duyunca buna ihtiyacım yok diyip yine sinirlenerek telefonu kapatarak verdim doğum günü hediyesini. Yılın bir günü bile minnet duyamayan bir evladı haketmek için ne hata etmiş olabilirsin ki?
Üstüne bir de bugün arayıp özür dileyerek kutladığımda alınmamış, üzülmemiş, facebook hatırlatmasa ben de unutmuştum diye YİNE teselli etmesi, hiçbir beklentisinin olmaması..

Bilemiyorum ednan. 

O zaman ben yine her şeyi boşverip biraz autocadle bakışayım.

Bu arada ne saçma sapan şarkılar var ya 

7 Ocak 2018 Pazar

Wattpad vs. Öz !!!

Selamlar millet, kaptan pilot Öz konuşuyor!

Nasılsınız efendim, görüşemiyoruz bu aralar?  Size yepisyeni bir konu ile gelmek isterdim aslında ama bu aralar wattpad nefretimi o kadar körüklüyorlar ki, bu konuda konuşmadan edemedim. Wattpad nedir bilmiyorum sen neden bahsediyorsun diyorsanız sizleri şuraya alalım. Aaaa Öz beni uğraştırma özet geç diyenler için de kısaca açıklayalım. Wattpad geneli genç kız olan bir kitlenin online hikaye paylaştıkları bir platform. Benim keşfettiğim kadarıyla 8-16 yaş okuyucu kitlesi var ama son zamanlarda fark ettiğime göre ise yazar yaş aralığı baya 20'lere kadar falan çıkıyor. Şaşırtıcıdır ki yazar yaşı arttıkça kalite artmıyor.

*Buraya minnak bir dipnot eklemek istiyorum. Gamga'nın bir önceki yazıda oluşturduğu playlisti dinlerken yazıyorum şu an. O yüzden ona buradan bir selam çakmak, arada sevgimiz depreştiğinde yaptığımız kaşı gözü oynayan surattan yollamak istiyorum...
**Minnak dipnot iki : Bıcır bıcır, şeker mi şeker bir başlangıç olmadı yeni yıla ama affedin...

Benim wattpad ile savaşım çok öncesinde başladı demiştim, taaa iki kanki olan kuzenim ve yeğenim wattpad okumaya HATTA BİR SÜRE SONRA ORADA HİKAYE YAZMAYA başladıkları zaman. O zamandan beri de bu savaşın gizli eycını olarak görev yapmaktayım. Bu görevin başında çok yalnızdım dostlarım ama son zamanlarda wattpade nefret kusan insanlar çoğalmaya başladı ve bu beni inanılmaz mutlu ediyor. Takdir edersiniz ki bunu görür görmez bu insanların peşine düştüm ve doğal olarak wattpad dünyasına geri döndüm.

Ahh pıtırcıklarım ahh. Bu gözler neler gördü neler? Gerçekten öyle bir özelliğim olsa gözlerim kan ağlayabilirdi. Ben wattpadde hikayelere baktığımı söylemiştim ama gerçekten tam olarak incelememişim yeni fark ettim. Öncelikle hiç kategorilere bakmamışım mesela.

-Fantastik diye bir kategori zaten varken neden vampir, kurt adam kategorileri var?