28 Mayıs 2017 Pazar

İyi ki doğdum #2 Gördün mü bak 24 oldum!!!

Bu yazının ilk partını yazmamın üstünden ne ara 1 yıl geçti aklım almıyor. Evet bugün Öz doğdu!
Geçen sene kendi evimde yazmıştım. Şu an maalesef kendi evimi kapatmış durumdayım ve bu beni çok üzüyor. Hayatımda değişmeyen tek şey aslında en değişmesini istediğim okul durumum.

Yine sınav haftası. Yarın sınavlar başlıyor ve doğal olarak üzerimde bir doğum günü kızı havası yok. Daha çok sınav haftasında olup delicesine çalışması gereken ama asla kendini adapte edip çalışmaya odaklanamayan bir öğrenci havası var.

Gamga'nın ansızın yaptığı iyi ki doğdun şarkısı çıkışları dışında doğum günü kutlamıyorum açıkçası. Bir pasta yerine prenses tatlısı üflemeyi planlıyorum ve açım. Hediyelerimi arkadaşlarımın kredi kartları ile online olarak kendim aldım. Doğum günü olmamak adına delice çaba sarfeden bir gün anlayacağınız.

Neyse efendim yazmak için yazdığım bir blog yazısı olduğundan burada bitiriyorum. Sadece doğum günümü en azından burada boş geçmek istemedim.

Seviyorum sizi ❤

Bir yaş daha yaşlanmış doğum günü kızından arivederçiii^^(Öz)

15 Mayıs 2017 Pazartesi

Alışveriş Günlükleri :)

Herkese ıssız bir geceden selamlar...
Yine uzun zamandır yokuz değil mi?  Mazur görün efendim hayatın bizi ara ara tokatladığı, ara ara silkeleyip uğraşmak istemeden bir kenara attığı dönemdeyiz zira.
Ben kaptan pilot Öz.
Blogda Nisan ayında hiç yayın girmediğimizi yeni fark ettim ve kalbim hala bu üzüntü ile doluyken 'yazıcam ya ben bunu' diyip aylardır biriktirdiğim taslaklardan alışverişi seçip klavyenin başına oturdum. Peki neden alışveriş seçtim? Çünkü karmakarışık bilinmeyen bir okuyucu kitlemiz var ve bu kitle alışveriş yazılarına bayılıyor. Ama bir farklılık var. Bu defa ödevinin bilicinde olan Öz alışveriş fişlerini sakladı ve size net fiyatlar verebilecek :)
Neyse girizgah uzayıp gitmeden bakalım neler almışım...


İki ayrı alışverişten bahsedeceğim. Bu Rosmann'dan yaptığım alışveriş. Bir düğüne gidecektim ve alışveriş biraz bu düğüne odaklı oldu. Fotoğrafların özensizliği için özür dilerim. Bu fotoğrafları çektiğimde Samsun otobüsümün kalkmasına birkaç saat vardı ve ben duş alıp bavul hazırlayacaktım. O yüzden biraz acele etmek zorunda kaldım.