13 Ağustos 2017 Pazar

'HOMELESS' LIK KARİYERİMİZİN İLK GECESİ, hayatımda neler oluyor? üniversiteye yeni başlayacaklara bilmiş tavsiyeler! N aktif bir şekilde sahalara mı dönüyordu? SANMIYORUM....

Merhabalar mezun olup öğrenci evini kapatmak zorunda kalan duygudaşlarım ve merhaba bu yazımı yan odasında kankisinin yaşadığı güzel yataklarının olduğu güzel evlerinde okuyacak olan -şimdilik nefretime sahip- sevgili okurlarımız... ve size de merhaba Birleşik Krallık'tan bizi okuyan 2 okurumuz... Bizler sizinle varız....
------Söylemeden geçemiyciim kafalarcokkarisik ekibi 11bin okunmaya erişmiş bulunmakta------

Bir evsize göre fazla mutluyum ha? Bir daha içinde bulunduğum her saniye mutlulukla dolup taştığım, içindeyken yaşadığım hiçbir anı herhangi bir şeyle değiştirmeyeceğim evime artık sahip olmamama rağmen bu neyin kutlaması?

ÖLÜYORUM ANLASANA....

1 Ağustos 2017 Salı

Wattpad nefretim...........................................................

Selamlar, kaptan pilot Öz konuşuyor. 

Bu konuyu neden daha önce yazmadım hiç bilmiyorum gerçekten. Halbuki belki de üzerine en çok konuşmak istediğim konu, hatta üzerine en çok konuşulup insanlarda farkındalık yaratılması gereken konu bu.

Bir şekilde bir yerden illaki duymuşsunuzdur bu siteyi. Ben de ilk duyduğumda varlığına sevinmiş, 8-16 yaş arası kızlarımızı okumaya teşvik edeceğini düşünmüştüm. (Cinsiyetçilik yapmak istemiyorum ama sitenin %99.9 u kız.) Zira ben, 'aman çocuklar okumaya alışsın da sonra zaten kalite arayacaklar ve siteyi bırakıp kaliteli yazarlar, kitaplar peşinde koşacaklar' düşüncesindeydim. En azından bende öyle olmuştu. Tamamen çöp diyebileceğimiz kitaplarla başlamış ve bu alışkanlık haline geldiğinde kalite arayışına düşmüştüm. (Hala arada leş kitaplar okumuyor değilim ama bu da benim serseri serbest stilim be dostlarım..............)