18 Haziran 2020 Perşembe

Harry Potter Kitaplarında Olan Ama Filmlerinde Olmayan, Benim de 'ULAN BUNU FİLME NEDEN KOYMADINIZ!' dediğim 7 madde (Çünkü 7 en sihirli sayıdır)

   Selamlar herkese, kaptan pilot Öz konuşuyor.

   Acayip dırdır yapmaya geldim dostlar. Gerçekten benim dırdırımı dinlemeye mecaliniz yoksa şu an yazıyı kapatıp ayrılabilirsiniz buradan. Çünkü çooooooook uzun söyleneceğim.

   İlk olarak inat edip neden 7 maddeye indirdim diye kendime söyleneceğim izninizle. Sadece üç buçuk dakika düşünerek 11 tane filmde olmayan olaya sinirlenmişken durdurdum kendimi. Şimdi bunları nasıl yediye indireceğim diye saçlarımı yoluyorum. Bu arada 'ulan kadın nasıl hatırladın bu kadar şeyi' diyecekseniz demeyin. Ben son 2 yıldır aralıklarla kitapları baştan satın aldım (sadece kütüphanemde bulunsun diye) ve satın aldıkça da dayanamayıp baştan okudum seriyi. O nedenle küllenmiş nefretim tekrar alevlendi. He zaten ganiöz üçlüsünde absürt şeyleri 855 sene sonra hatırlamamla bilinirim o ayrı.

Evet dostlarım yazıya başlamamın üzerinden saatler geçti ve ben sonunda 7 maddeye indirebildim. Kitaptaki sıralamaya göre gideceğim.

1. Neville - Harry Bağlantısı

Kitaplara göre gideceğim deyip anında caymama kaç puan? Yok yok caymadım, sadece bence bu her şeyin başlangıcı. O yüzden bir numaraya ekledim. İlk olarak Harry neden seçilmiş kişiydi, buradan başlayalım. Kehaneti hepimiz hatırlıyoruz ama sadece filmi izleyenler sadece sonunu biliyor. Aslında kehanet şöyle;

10 Haziran 2020 Çarşamba

İnanır mısınız, bir alışveriş yazısı ! / Sonunda Kalimba Aldım

       Selamlar, selamlar. Kaptan pilot Öz konuşuyor.
Gerçi başlık bas bas bağırıyor bu yazının yazarı Öz diye ama ben yine de bildireyim istedim. Başlık eski okuyucularımızın (Gamga, N ve büyükava :D) gözlerini yaşartabilir. Zamanında sürekli alışveriş yazısı yazan ben arada bir farklı yazı yazdığımda başlığına 'inanır mısınız bir alışveriş yazısı değil' yazmıştım. Bu da uzun süredir alışveriş yazısı yazmadığım için buraya cuk oturdu bence.

Ayy konudan konuya geçicem yine saçma sapan ama bloggerın tasarımı değişmiş. O kadar değişik geliyor ki bana ne nerede hiç bulamıyorum. Elim alışmış eskisine her şeyi eski yerinde arıyorum :)

Neler aldım kısmına geçmeden önce neden aldım kısmını açıklamak istiyorum.  Biliyorsunuz tüm dünyayı şer dalgası korona sarınca ben 1650 km ötedeki evimden sevdiklerimin yanına gelmiştim. Ama bu geliş maalesef tahmin edilenden çok daha uzun sürünce ben öylece kalakaldım. Tamam az kıyafetle idare edelim ama dostlar ben geldiğimden beri mevsim değişti. Benim geldiğim bavulda kazak vardı ya polar pijama altı vardı düşünün yani. Eh iki haftalığına geliyorum onda da kullanmam diye ne makyaj malzemesi, ne doğru düzgün bakım ürünü, ne lens ne solüsyon kısacası hiçbir şey getirmemişim. Aldığım çoğu şeyi alma nedenim bu ama bir kısmını da korona yüzünden girdiğimiz bu karantinada vaktim olduğunda ölümüne sıkıldığım için aldığım da doğrudur.
Kıyafet boyutuna girmeyeceğim yoksa çoook uzun olacak. Bazı ıvır zıvırları da atabilirim henüz bilemiyorum, bazı şeyleri yazı ilerledikçe keşfedeceğiz :D Ama kıyafet boyutunda da aşağı yukarı 10 t-shirt 10 alt ev pijaması, taytı ve şortu, bir iki üst de dışarıda giymeye aldım. İşin komik yanı bazı işler yüzünden geri dönmem gerebilir ve  bu kıyafet masrafına bir tık boşuna girmiş olabilirim. Ama neyse aldım artık pişman olmak için çok geç.

9 Haziran 2020 Salı

YILIN EN İYİ GÜNÜ




Merhabalar efendim, ben hayırsız yazarınız GAMGA ve bugün burada aşırı mühim bir olay için sizlerle toplanmış bulunmaktayız. Hayırdır inşallah dediğinizi duyar gibiyim. EVET EVET DİYORSUNUZ (delirdi iyice)

Bugün evlerimizin iç mimarı, duvarlarımızın ressamı, gönlümüzün de sultanı N fıstığımın dünyayı şereflendirdiği müthiş gün!!!!!!!!!