26 Temmuz 2017 Çarşamba

Sosyopix ile sonunda tanıştım!

Merhabalar efendim. Bu aralar yazarlar bir bir düşüyor bloga diye düşünüyorsanız haklısınız. Ama bu yalnızca bir tevafuk dostlarım. Ben bu yazıyı alelacele kaleme alıyorum lakin nedenini birazdan anlatacağım için kendimi tekrarlamak istemiyorum. Gelelim yazının asıl konusuna, Sosyopix nedir? Yenir mi içilir mi?

Sosyopix yakın zamanda tanıştığım, fotoğraflarınızı çeşit çeşit şekillerde ve ürünlerde bastırabileceğiniz bir internet sitesi. Kurucularından biri olan Sezgi Abat benim takip ettiğim bir güzellik youtuberı olan Görkem Karman ile evlenince ve tabiki Görkem sosyopixten bahsedince bir köşeye yazmış, hediye fikirleri aramalarımda kullanırım diye düşünmüştüm. Beni az çok tanıyan herkesin tahmin edeceği üzere sonrasında ben bunu unuttum. Ta ki ay başında bana bir mail gelene kadar. Sosyopix Temmuz ayı içerisinde vereceğimiz tüm siparişlerde %25 indirim yapıyordu. Ben de bu fırsatı kaçırmayayım zaten alacaktım diyerek sipariş işine girdim ama araya o kadaarrrr çok şey girdi ki yine unutuldu. Cumartesi günü maillerimi temizlerken yeniden görmemle hemen sipariş verdim ve Pazartesi kargo geldi. Lakin benim eve gelmem de Çarşamba'yı bulunca yazı şimdiye kaldı.

18 Temmuz 2017 Salı

Yeni Bir Kitap Almak.

Merhabalar efendim ben uzun süredir sesi soluğu çıkmayan hain yazarınız Gamga.
Yine gerçek hayatımda da olduğum gibi bu blogda da verdiğim sözleri tutmamam ile göz dolduruyorum.



Lak lak kısmını hızlı bir şekilde geçip gelelim bu yazımızın konusuna. Aslında başlıkta geçtiği gibi yeni bir kitap almaktan bahsetmeyeceğim. Yazmaya karar vermeden önce aklımdan geçen yeni bir kitap alsam keşke düşüncesinden sonra hissettiklerimden bahsedeceğim. Çünkü bu cümleyi kurduktan sonra içimden anında HAYIR YAPAMAZSIN diye bir itiraz yükseldi. Çünkü bence yeni bir kitap almak mutlu insanların işi.

Peki neden böyle saçma bir teze sahibim?