21 Mart 2020 Cumartesi

O mu bu mu?

Herkese merhabaa.
Öncelikle size şu anki durumumuzdan bahsedeyim. Okullar tatil olduğu için ben evimdeyim. (-Öz) Gamga ve N de homeoffice çalışıyorlar ki bu iyi oldu. Şu günlerde kendimizi korumanın tek yolu evde kalmak ve dışarıda çalışmak zorunda kalmamak da büyük lüks. Bu uzun ev karantinası günlerimizde bir yazı yayınlayalım, komik de olsun ki evde okuyan yüzleri güldürsün dedik. Ama maalesef olmadı. Komikten çok iğrenç diyebiliriz sanırım.

Bu bir 'O mu Bu mu' tagi. İki seçenekten birini seçseniz hangisini seçersiniz soruları olan bir yazı kısacası. Üç ayrı yazı yayınlamayalım bu iğrençlik için dedik ve etkilenmemek adına üçümüz birbirimizin cevaplarını görmeden ayrı ayrı yazdık ve şu an düzenleyip birleştiriyoruz. (*Ben birleştiriyorum -Öz)
O zaman herkes hazırsa başlayalım. Ganiöz sırasıyla yayınlanacak. Gamga , N ve Öz.


Uyarı : Mide bulandırıcı sorular içerir.
Özür : Gamga'nın ablası, misafir yazarımız Büyükava. Hep bizden bir yazı bekliyordun ama beklediğin bu değildi biliyoruz. Senden özür diliyoruz. Lütfen bizi sevmekten vazgeçme.......

18 Mart 2020 Çarşamba

HELLLOOOOOOOOOO VE HELL YEAH!

Selam kızlar ve erkekler, ben N,

Şu meşhur covid-19 günlerinde, evimde oturmuş çalışmakla çalışmamak arası vakit öldürürken, sekmeler arası raks edip hunharca alışveriş yaparken kafamı sakinleştirmem gerektiğini farkettim. Çünkü ben problemlerimden kaçıp, problem olmayan şeyleri problem haline getirme ustasıyımdır..
Mesela bugün kendimi mutfağın kilimini çamaşır makinesine tıkıştırmaya çalışırken yakaladım, sonra gelip biraz online alışveriş yaptım, bitki çayımı içerken bir elma yıkadım, dinlediğim programı kapatıp müzik açtım ve kitap okumaya çalışırken okuyamadığımı farkettim...

Bu durum bende bugün başladı, aslında daha erken bekliyordum zira geçen hafta bugün eve girip 1 haftadır sadece ateşler içinde tavana bakıp, ilacımı içip, yemeğimi yiyerek günleri geçiriyorum. Yani benim karantina sürecim başlayalı çok oldu dostlar.. Ama o günlerde Rambomuz S'imiz beni hiç yalnız bırakmadı ve zencefil- bal- limon- su shotlarıyla tekrar ayaklanmamı sağladı. Velhasıl flu ve anlamsız bir haftanın sonunda işe gitme cesaretini gösterdim ve HOME-OFFICE!!! Evet, ofis evden çalışma kararı aldı çoğu ofis gibi. Bilgisayarlar evlere kuruldu, işler aktarıldı. Bu arada benim hastalık iznime devam etmem gerektiği söylendi. Ben de tüm gün etrafta dolanıp durdum..

Bu arada;

  • Gamga telepati yoluyla beni bir hafta boyunca yataklara düşüren kliptik tonsilitimi kendine bulaştırmayı başardı ve yatış sırası ona geçti.
  • Öz'cüğüm 1600 km'den buralara hooop geliverdi, okulların ara vermesi sebebiyetiyle, fakat görüşemeyecek kadar birbirimizi ve ailemizi seviyoruz.. Hasretliğe devam..
Başka nelerden bahsedebiliriz...