30 Ocak 2017 Pazartesi

Hayalet Arkadaşımız M'i Nişanladık! / Acemi Organizatörler Gamga ve Öz ile 4 Gün

Evet, Gamga ve Öz ile 4 gün ama yazıyı kaptan pilot Öz tek başına kaleme alıyor. Bahsettiğimiz günler de geçtiğimiz Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi.

Evet dostlar Gamga direk duysa da ben hayalet arkadaşımızın nişanlanacağını gamga dan duydum, hem de   '-M nişanlanıyormuş +ne zaman -dört gün sonra' şeklinde realist ama acımasız bir şekilde aldım haberi. Bir süre şokta kaldım. Neler oluyor, acaba göktaşı dünyaya mı çarptı, çarpmadıysa 4 gün içinde çarpar mı, çarpmazsa ben çarpması için ne yapabilirim diye düşünürken grupta bir yazışma başladı ve ne olduğunu anlamadığım şekilde Gamga, ben ve hayalet bir saat sonrasına sözleştik. Bir süredir hayatımı negatif bir baloncuk olarak geçirmeye adadığım için gitmeden kendimi azıcık pozitiflikle doldurdum ve hazırlanıp çıktım.

Evet koşa koşa gittik ve ne gördük dersiniz? Şaka değil, kuzumuz nişanlanıyor.

16 Ocak 2017 Pazartesi

Hadi Oyun Oynayalım! Gamga ve Öz -----> Hangisini tercih edersin? challange çelloncoooo

Merhabalar dostlar. Başlık kısmında saçmalayışlarım hakkında özür dileyerek başlamak isterim. Zira kaptan plotumuz öz tarafından kınandım...................

Bu yazıda ne mi yapacağız?

İnanır mısınız biz Gamga ve Öz a.k.a Son Sınav Bükücüler; sonunda sınav dönemini kapattık.
Sonra büyükava telefonda şu bloğada bişeyler yazın artık diye küçümseyince gaza geldik.... Üstüne üstlük bir de zaten artık komik değilsiniz dedi....... Hayatımız acılar ve hayal kırıklıklarıyla doluysa bu bizim mi suçumuzdu?

Ve bu gazla tozlu blog taslakları arasından bundan yaklaşık 400 yıl önce yazmaya karar verdiğimiz Hangisini Tercih Edersin tagini çıkardık. ( O moraller düzelsin lütfennnn ).

Baştan uyarmak gerekir ki sorular orta seviyede iğrenç. Özellikle canım ablam büyükava kardeşin o küçük tatlı piremsesin değil artık. Bu yazı seni bu gerçekle yüzleştirebilir. (Şaka şaka o kadar çirkinleşmedik. Şaka.. Değil.. Şaka.....şhhhh)

O zaman kemerleri bağlayıp başlayalım çünkü saat şuan 00.53 ve Angry Bird Öz'ün uyku saatini tam olarak 53 dakika geçtik.

Shall we?

1) Sen de dahil yalnızca iki kişinin olduğu bir odada osurdun (yellendin, gaz çıkardın (bu sonuncu senin için benim kınalı yapıncak ablam) ). Sessiz ama çok kötü kokulu bir osuruk mu tercih ederdin? Kokusuz ama çok sesli bir osuruk mu???

Dan dan dannnn

4 Ocak 2017 Çarşamba

Lanet 2016'da Neler oldu? Lanetliğine Henüz Karar Vermediğim 2017'den Neler Bekliyorum?

Hi...
Koca seneyi devirdik bee. Kimler geldi kimler geçti?.. Neler oldu neler...

Öncelikle hepimizin lanet yılı ama bana ayrıca spesifik bir düşmanlık besleyen 2016'da neler olduğundan bahsedeceğim size. Bu lanet yıl başladığında ben, birkaç ay sonra mezun olacak, evinde huzurlu, arkadaşlarıyla eğlenen - gülen - mutlu olan, hayatı tıkırında giden tatlı mı tatlı bir kızdım. Alışveriş yapar,sinemaya tiyatroya gider, arkadaşlarımla eğlenir, arada sırada okula giderdim.

İlk darbeyi de bana nefretim olan okul vurdu. Mezun olamadım. Ondan sonra sıkıntılar artarak büyümeye devam etti. Okuldan yediğim tokattan sonra diğer yanağımı çevirmemle ev hayatım bir tokat geçirdi çünkü ev arkadaşım mezun olduğundan evi kapatmak zorunda kaldık. Doğal olarak ben ailemin yanına döndüm.

Kitaplardan aldığım alıntılar ve Haruki Murakami sapıklığım hakkında




2017'nin ilk yazısından merhabalar. Ben yedek pilotunuz Gamga.

Vakitsizlikten dolayı bloğu ziyadesiyle ihmal ettiğim için yaşadığım vicdan azapları sonucu yeni bir yazı dizisine başlama kararı aldım. Peki ne dizisi senin dizi halinde yazacak neyin olabilir yürü git şurdan dediğinizi duyar gibiyim.