15 Nisan 2020 Çarşamba

Fanfictionların Şahı : The Darkness Within

Heeellllllllllllllloooooöööğğğööğğööğöğöğğöğöğö !!!

Ben geldim. Kaptan Pilot Öz.

Size -bence- fanfictionların şahı olan bir üçleme ile geldim. Fanfiction  ve Harry Potter seven herkesssinnn mutlaka okuması gereken bir seri. Tahmin edebileceğiniz üzere benim aşık olduğum bir seri. Bu kadar aşık olduğum bir seriyi de size anlatmazsam olmaz tabi.
Hala fanfiction da ne canım diyenleri önce kınıyor sonra buraya veya buraya alıyoruz. Tez zamanda kendilerinden utanmalarını diliyoruz.
2016'da yazdığım yazıda bile aşkla bahsetmişim seriden :)


     Neyse seri diyorduk. Seri 3 kitaptan oluşuyor.

  • The Darkness Within / İçimdeki Karanlık
  • A Part Of Me / Benim Bir Parçam  
  • Deepest Reflections / En Derin Yansımalar
  Yazarı Kurinoone İskoçya'da doğmuş hintli, Safina Mazhar. Kendisi fanfiction dışında Power of Four adında bir fantastik serinin de yazarı. Tek meziyeti ff yazmak değil yani. Sadece fanfiction yazsa bile ben ona aşıktım o ayrı. Kitaplar milyonlarca okundu, onlarca dile çevirildi. Fanfiction için inanılmaz bir başarı gerçekten.

Kitapları tek tek incelemeyeceğim sadece ilk kitaba beraber bakalım istiyorum. Diğer kitaplar spoilera girer çünkü.

4 Nisan 2020 Cumartesi

Karantina Günlerinde Neler Yapıyorum? / Neler Yapmalı? : Öz'den Tavsiyeler

Selamlar herkeseee.
Sıkıcı karantina günlerinizi bir nebze olsun şenlendirmeye geldim. Bugün karantinada 21. günüm. Bu yüzden bayağı tecrübeliyim diyebilirim. Bu 21 günü bir nebze olsun sıkılmadan geçirdim çok şükür. Evde kalmaya hasretmişiz gerçekten, keşke bu koşullarda olmasaydı ama...
Şimdi ben bu 21 günde sıkılmadım ama ne yaptım, sizler neler yapabilirsiniz?
Bu arada ben 21. günüm diyorum ama bunun son bir haftası dışında full doluydum. Biliyorsunuz ki atanıp evimden 1650 km öteye taşınmıştım. Bunu da size bir yazı ile duyurmuştum hatta. Ben yeni atandığım için bu sene adaylık senem ve hazırlamamız gereken dosyalar var. Bu karantinanın ilk iki haftası çoğunlukla bu dosyalara adanmış geçiyordu ta ki kalemler tükenene kadar. (Evet, elde yazıyorum.) Kalemler tükenince yeni kalem siparişi verdim ve tamamen boştayım bir haftadır.

***Özür : Yazının sonundan geliyorum şu an. Çok uzun oldu, bunun için özür dilerim. Giflerin çoğunu kaldırdım. Ama kaldırmasa mıydım emin olamadım. Neysss...

2 Nisan 2020 Perşembe

D Ü M D Ü K.

To: x@x.com.tr
Cc: otherx@x.com.tr
Sub: blablabla

Selam X,

Güncel blog yazımı ektedir.

İyi çalışmalar/ Saygılarımla.





Soğuk, Sıcak, Aromalı veya Nasıl İsterseniz, Karşınızdaaaa DALGONA COFFEE!

Amannn tanrımm, neler de görüyorum. Son zamanların en aktif blogu mu burası :)

Selamlar selamlar, Öz karşınıza mükemmelllll bir kahve tarifi ile geldi.
Ama öncesinde şu karantina günlerinde nasılsınız dostlar? Ben karantina günlerimi annem, babam ve iflah olmaz erkek kardeşimle geçiriyorum. Biraz bıkmaya başladılar ama ne yapalım mecbur. Ben yine yapacak işlerim de olduğundan onlara göre daha kolay vakit geçiriyorum. Size de karantinada neler yaptığımla ilgili bir yazı yazmak istiyorum ama öncesinde bu kaffe tarifiyle geldim.

Açıkçası daha önce gelecekti bu tarif ama birçok kez deneyeyim ve hakkında tavsiyeler verebilecek konuma geleyim diye bekledim.
Kendimi usta barista ilan ettiğimi fark ettiniz mi? :)