30 Temmuz 2016 Cumartesi

Mini İhtiyaç Alışverişi (Alışveriş #5)

Evet arkadaşlar yeni bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım. Ama bu sefer renkli kozmetikten çok evde biten ürünlerin yenisini almak için çıktığım bir alışveriş yazısı yazıyorum. Tabiki sadece ihtiyacımı alıp çıkamadım ekstra aldıklarım da var. Alışverişin fişini poşetler arasında kaybettiğim için her ürüne tam fiyat veremeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla yazarım artık. Öncelikle bir toplu bakalım neler almışım...


 Böyle bakınca gözüme çok geldi ama gerçekten cebe dost bir alışveriş oldu benim için. :)

15 Temmuz 2016 Cuma

Sadece benim merakla beklediğim KAPATICI YAZISIIIIIII!!!!! :))

Selam kıslarımm...
Şu an ne hallerde blog yazıyorum anlatsam inanmazsınız. Ama ben yine de anlaticiiimm.
Tam 'tatil geldi allaahım derin bir nefes çekeyim' moduna  girmiştim ki çok kötü bir haber aldık kıslarım. Annemin ameliyat tarihi olarak bize 11 temmuz layık görülmüş idi. Yani sizin anlayacağınız dilde bayramdan sonraki ilk pazartesi, benim anlayacağım dilde ise yaz okulunun ilk günü...
E yapacak bir şey yok. Bu kadar devam takıntılı hocalarım olmasına rağmen yaz okulunun ilk haftasını mecburi olarak saldım ve anneme hasta bakıcılık yapma serüvenim başladı. Çok şükür annem inanılmaz bir hızla iyileşti de şu an bu yazıyı güle oynaya yazıyorum. Annem süper anne olarak hemencecik iyileşti ama geçmiş olsun ziyaretleri nefes aldırmadı. Uzun zamandır boş vakit bulduğum bu tek anda kapatıcı yazımı yazayım dedim, değerinizi bilin!


Elimde çeşit çeşit markalara ait on adet kapatıcı var. Şimdi rastgele sıralamayla tek tek inceleyelim.

3 Temmuz 2016 Pazar

Zamanın derinliklerinden gelen blog parçacığı

Merhabalar efendim merhabalar. Zamansızlığın lanet olası tepelerinden sesleniyorum. Sesim geliyor mu???

Okul ve hayat bizi bir sağdan bir soldan hırsını alamadan tokatladığı için uzuuuun zaman hayati faaliyetler gösteremedik. Okul dönemini atlattıktan sonraysa canı çekilen taş kağıt makas üçlüsü malak gibi yatma pozisyonuna geçti. Yani en azından ben GAMGA.

Öz'ün hızını alamadan yazdığı makyaj loglarını görünce titreyip kendime geldim. Ertele ertele nereye kadardı? Artık blog yazma vaktiydi.
Bu süreçte Gamga neler yaptı?

Planlanmayan bayram indirimi alışverişi :) (Alışveriş #4)

Kısslarrr... Biliyorsunuz ki yaklaşan bayram ile bütün kozmetik marketler mükemmel indirimlere girişti. Ben de arkadaşlarımla buluşmak için bir avm de bulunuyordum ki şöyle bir dolanayım bir şey almasamda dedim. Tabii ki bir şey almadan duramadım. İndirimin gözlerimi kamaştırmasıyla birkaç parça almış bulundum.

Öncelikle gratise uğradım ve sadece wet n wild olmak üzere iki ruj bir kapatıcı aldım. Wet n Wild'da %40 indirim vardı.

1 Temmuz 2016 Cuma

Bir aylık biriken alışveriş, blog yazma ve boş kalma özlemi :) (Alışveriş #3)

Alkışları buraya alalım lütfen! Bir ay sonra blog yazmak için buradayım :)

Çok çok özledim cidden. Hele bu bir ay finaller ve bütlerle geçtiği için iki hatta üç katı özledim.

Gelelim bugüne. Bloga ne yazsam diye düşünürken biriken alışveriş yazısı geldi aklıma. Gün ışığını bir tık kaçırarak çektim resimlerimi ama olsun.

Makyajla ilgilenen herkes son zamanlarda nedenini anlayamadığım şekilde xp cosmetics ürünlerinin popülerleştiğini farketmiştir. Ürün inceleme yazıları ve videoları olsun, makyaj uygulama videolarında kullanımları olsun bende merak ettim ufak bir xp cosmetics alışverişi yaptım. Japon pazarları tarzı yerlerde satılıyor genelde ama tüm ürün yelpazesi 'xpshopping' instagram hesabından satın alınabiliyor. Bu ürünler Türkiye'de satışı olmayan LA Girl Cosmetic ile aynı fabrikada üretiliyormuş ve dış tasarımları da tamamen aynı. İçerik olarak da diğer makyaj ürünlerinden çok da farklı bir şey görmediğimden denemekte bir sakınca görmedim.