29 Kasım 2016 Salı

Xp Cosmetics Likit Mat Rujları


Selam millet! 
Uzun zamandır Xp Cosmetics likit rujlarının methini duyuyorum. Zaten biliyorsunuz ki Xp Cosmetics son zamanlarda çığ gibi büyüdü. Ee bu kadar yerde görüp duyunca birkaç tane alayım deneyeyim dedim. Bulmak kolay olmadı açıkçası ama sonunda emelime ulaştım :D

Japon pazarı tarzı bir yerden aldım. Her biri 5 TL idi. 

Soldan sağa numaraları 90 (06 da olabilir), 106 ve 05

28 Kasım 2016 Pazartesi

25 Kasım 2016 Cuma

DIY / Süngerli Oje Çıkarıcı

Kıslarımmm, yavrularımmm, dostlarımmm...

Uzun zamandır (uzun zaman oldu dimi ya emin olamadım şimdi, bana çok uzun gelen bir zamandır diyelim) burada yoktum. Her zamanki gibi hayat bizi duvardan duvara vurduğu için bir süre kendimize gelemedik. Ama geçtiğimiz son iki günüm boş geçtiği için bir şeyler yapayım dedim. Bekleyen bir kaç diy vardı yapmak istediğim ama malzemelerde hep birer ikişer eksik olduğu için  az malzeme ile yapabileceğim bir şey yapmak istedim. Ve süngerli oje çıkarıcı ile karşınızdayım...

Dediğim gibi pek bir malzeme yok.
Tüm ihtiyacınız boş bir kavanoz ( ne kavanozu olduğu ve boyutu farketmez ben küçük mama kavanozlarından kullandım), herkesin evinde olan bulaşık süngeri ve aseton.

7 Kasım 2016 Pazartesi

Gamga ve N'in evinde hayatta kalma yolları!

Selamlar efenim selaamlarrrrr....

Daha önce bahsetmişimdir ben -Öz-, Gamga ve N'in evinin daimi misafiriyim. Bu evde zaman geçirdikçe de burada hayatta kalmak için bazı yollardan geçmem gerektiğini farkettim. Sonuçta takdir edersiniz ki  benim de hayatımı sürdürmem lazım.

Bu arada bu yazıyı yazacağımdan Gamga'ya bahsetmiştim ama N'in hiç haberi yok. Kendisi ben burada dedikodusunu yaparken  içeride mışıl mışıl uyuyor zira saat an itibariyle 04.05 am.

Şimdi gelelim benim hayatımı sürdürme çabalarıma. İlk olarak bu evde ana kural belli başlı Gamga eşyalarına dokunmamak. Örnek vermek gerekirse Gamga'nın kitaplığı ;

Hatta buradaki 1Q84'ün cildinin kapağı -tamamen raf sıkışıklığından- kopmuştu ve Gamga aylarca tüm arkadaşlarını sıkıştırıp Sherlock Holmes misali bunu yapanı aramıştı. (Korku dolu günlerdi diyemeyeceğim korku dolu aylardı.)

1 Kasım 2016 Salı

Asla birlikte seyahat etmek istemeyeceğiniz 6 yolcu tipi!

Selam millet.

Bugün hiç bitmeyecekmiş kadar uzun gelen ama aslında kısa olan bir yolculuk yaptım ve sizler için asla beraber seyahat etmek istemeyeceğiniz yolcu tiplerini inceledim.

Böyle deyince atom parçalamış gibi ya da çok büyük bilimsel bir buluş yapmış gibi hissettim ama özünde uyuyamadığım her dakika beni uyutmayan insanlara kıl kıl bakmak suretiyle inceleme yaptım.

Bu arada ben üniversiteye gelene kadar hiç şehirlerarası otobüs yolculuğu yapmamıştım biliyor musunuz. Sadece Samsun'a gittiğim ve hep babamla gittiğim için hiç böyle bir ihtiyacım olmamış, bunu da üniversiteye gelirken farkettim.
Bende şu otogardan çıkmadan uyuyup varış noktasında uyanan tipim. Hatta yolculuklarımı ışınlanarak yaptığıma inanıyorum.

Büyük çoğuınluğu bugün bindiğim otobüsten bir kısmı da senelerin yolculuk deneyiminden gelen tiplerle başbaşa bırakıyorum sizi.