22 Mart 2016 Salı

Balayı çiftiyle tanışın!


Balayı çifti Öz ve Gamga tarafından geçen yazın derinliklerinde el ele havuz sefası yaparken ortaya çıkarılmış couple name'imiz.

Peki neden balayı çifti? Okulumuzun nadide yarı olimpik havuzunda diğer insanlar stil yüzme çalışıp kaslı vücutlarıyla ortalıkta salınırken Gamga ve Öz'ün tek derdi el ele havuzun dibine oturmaya çalışmaktı. Medcezir adlı lanet olası dizideki Mira karakteri sanki dünyanın en normal şeyiymiş gibi havuzun dibine oturup uzaklara dalıp düşünmeler yok efendim ağlamalar yok efendim derdimden ölüyorum öyleyse neden havuzun dibine bağdaş kurmuyorum tripleri.....

Neyse sonuç olarak Öz'ün havuz dibine inemeyiş adlı yarasını Gamga ile paylaşması üzerine "Nası! Öyleyse birlikte ineriz" haykırışıyla havuz dibine batma çabaları başladı. Bata çıka eğlenceyle giden bu günde Öz'ün etrafına bakıp "Gamga farkettin mi herkes stil yüzme çalışıyor biz neyin peşindeyiz?" haykırışıyla sona erdi.

Etrafa dikkatlice bakılırsa makarnaların üzerinde uzanmış sanki havuzun üstü açıkmışcasına güneşlenme tribine giren yanlızca onlar vardı.

Havuzun ortasında adeta akıntıda birbirini kaybetmemek için kolkola uyuyan su samurları gibi kol kola salınıyorlardı.

İşte o gün kahkahalarıyla yüzme havuzunun huzurunu bozan Öz ve Gamga diğerlerinden farklı olduklarını farkettiler. Onlar BALAYI ÇİFTİydi. Mutluluklarını ne dibe batamayışları ne de çevreden topladıkları kötü bakışlar bozabilmişti...

Günümüze dönersek minik balayı çiftimiz o günden beri yepyeni maceralara yelken açtılar. Kâh kol kola yürüyüşlere çıktılar, kâh kim olduğunu bilirsin kafede birer yorgunluk kaffesi yudumladılar.

İşte bugün de Gamga'nın ayartmalarına karşı koyamayan (okulunun kapısına dayandığı için kaçma şansı olmayan) Öz kendini minik bir alışveriş macerasında buldu. Ama ne yazık kı iki alış veriş baloncuğu bugünden ellerinde sadece Öz'ün kendine hakim olamayıp hiç ihtiyacı olmadığı halde aldığı ne olduğu belirsiz kimyasallarla dolu kapatıcıyla döndüler.

Bugünlük bu kadar. Öz'ün makyaj maceraları için beklemede kalalım efendim.....


N bizi tekrar satıncaya kadar balayı çiftinden elveda.. Hoççakalınnn ✋ (Gamga -Öz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder