3 Aralık 2017 Pazar

Ders Çalışırken Dinlenecek Şarkılar (Gamga'nızdan odaklanmanıza yardımcı olacak playlist)

Merhabalar efendim merhabalar, yardımcı pilotunuz Gamga konuşuyor.

Bugün sizlere öğrencilik hayatından kurtulmuş ve bir daha akademik kariyer yüzü görmemek üzere bu işten sıyrılmış bir birey olarak (litfen kem gözlerimize hakim olalım) ders çalışırken dinlenecek müzikler önereceğim.

Şimdi sanıyorsunuz ki size konçertoları dayayacağım, hayır canlarım hayır. Listemiz genel olarak lo-fi hiphop, jazz-hop ve chill-hop parçalardan oluşacak.

Sizi masa başında uyutmayacak ama dikkatinizi de dağıtmayacak, çok dımtıs dımtıs olmayan ama hafif hafif de içinizi kımırdatacak birkaç parça derledim. Öyleyse shall we begin?

Not : Herhangi bir işle meşgul dostlarım ders çalışırken dediğime bakmayın siz de buyrun dinleyin. (Sizi seviyorum)

RUDE - Eternal Youth (en sevdiklerimden biriyle başlayalım dedim)


ブロックル - miss u hate u

18 Ekim 2017 Çarşamba

Galiba küçük dağları da ben yarattım!

Merhabaaaaaaaaa!!!

Kaptan pilot Öz geldi. En son çok depresiftim hatırlarsanız. Ama depresyon hırkamı çıkardım, depresyon topuzumu açıp saçımı boyadım, dizi çıkmış depresyon pijamasını çıkarıp yepisyeni pijamalar çektim üstüme. Ee Öz hayatın da ne düzelmiş hee derseniz hayır, düzelmedi. En son yazıdaki her şey olduğu gibi aynı hayatımda.

Peki bana ne oldu?

Benim hayatımda o zamandan beri olan tek bir değişiklik var. Dershaneye başladım.
Bütün minnak, nereye atılacağını bilemeyen, yeni mezun(veya olacak) öğretmenlerin yaptığı ilk şey kpss çalışmaktır dostlarım. Benim neyim eksik diyerek gidip bir dershaneye yazıldım. Son yazımı yazdıktan 10 gün kadar sonra da derslerim başladı. Zaten öğrencilerim, dershane, etütler falan derken benim programım bir doldu, değil depresyona girmek 2 sokak ötede oturan her gün görüştüğüm kankimle haftada bir buluşur oldum. Vallahi insan dediğinin vakti varsa depresyona girebiliyormuş ben bunu anladım. Çalışma hayatında olup da depresyona girmeyen insanlar asıl çalışanlar artık benim gözümde. Vakitleri yok adamların, vakitleri!

10 Ekim 2017 Salı

Günün anlam ve önemi.......

Bugün benim kıymetimin doğum günü dostlar❤

Sadece doğum gününde değil her sabah gözlerimi açar açmaz iyi ki varsın ulan diye omzuna bi tane geçirmemek için kendimi zor tuttuğum Avaların en küçüğü, vicdanlıların şahı😂, en insan sevmez haline rağmen sevgi saçan kocaman kalpli, ihtiyaç sahiplerinin beyni (genellikle ve çok şükür ki benim) , gözlerine bakınca içini görebildiğim, ışığıyla ortamı aydınlatan, sımsıcak sarılmasıyla her şeye yetebilecek bir güce sahip olan Gamgadan bahsediyorum tabi ki.
O benim hayattaki en büyük şansım, harika bir dost mikkemmel bir kardeş😍 ve o her zaman o kadar mükemmel oldu ki hiçbir zaman kendimi onun için yeterli göremedim, onu kırdığımda o affetse bile kendimi asla affedemedim. Böyle bir her şeyin en iyisini haketme görmedim ben daha önce leydis end centilmenis!!!

Gamga benim hayatımı aydınlatalı 2017 itibariyle 12 yıl oldu. Koskoca 12 yıl. Tanıştığımızda bir ağaç diksek 12 yaşında olacaktı meyve bile verecekti. Bir bebek kaçırsak şuan 12 yaşında bir kölemiz vardı. (Köle derken mutfaktan su getirip kapıya falan bakardı en fazla korkmayın canım) (kaçırma konusuna gelince hafifletecek bir şeyler söylemeyeceğim üzgünüm.) Ama biz bunları yapmadık tabi. Birbirimize yoldaş olduk, biribirimizi tamamladık, tam olduk.
Tanıştığımızda ben fasülye kadardım ve Gamga bana o kadar büyük ve o kadar güçlü gelirdi ki nasıl oldu da bu hale geldik bilmiyorum -şuan bi oturuşta Gamgayı ekmeksiz yiyebilirim-  işte o yıllarda cebine koyup gezdirecektin beni Gamga!! ikimizin de kendimiz dışındaki kimseyi sallamadığımız o ergenlik yıllarında arkadaş olmamız tanrının bir lütfu olsa gerek. Ama sonrası tamamen saf azim ve sevgiden oluşuyor ❤ önce Gamganın sultan şehrimizi bırakıp gitmek zorunda kalması sonra benim onun peşine gelişim sonra bu şehri de bırakıp kendi minik şehrimizde kendimize yeni bi dünya kurmamız... ve şimdiki koca belirsizlik.... Kankilik fihristimizi çıkaracak olsam böyle bir şey olurdu sanırım. Son 6 7 yıla kadarki hayatımız tatillerde kavuşmamız dışında pek bi aksiyonu olan bir hayat değildi açıkçası. Ben de net olarak hatırlamıyorum zaten o yılları. Ama son 6 yılın her günü çok güzeldi. Evimiz vardı bir kere, ikimizdik. Güzel günler de gördük kötü günler de. Hepsini birlikte yaşadık. Ve şimdi sayılı günlerimizin kaldığını düşündükçe kalbime oklar saplanıyor.
Neyse kötü şeylerden bahsetme günü değil bugün! Bu ara sadece acı saçtığım için özür dilerim Küçük Ava 😥

Sonuç olarak bu güzel kalpli bayıldığım insan ben kendimi bildim bileli hayatımda ve yokluğu hayal bile edilemez. Ömrümün sonuna kadar peşindeyim Gammi. Seni çok seviyorum.

Bir de üstüne denk gelmesinden ötürü Murakaminin Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu'ndan bi bölümü eklemeden geçemeyeceğim...

“Kötü bir şey yaptığımın farkındayım, ama bir süre, senden ayrılmam gerekiyor” dedim, gölgenin yanına yaklaşarak. “Böyle bir şey yapmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim, ama koşullar böyle işte. Bir süre sabredip, tek başına bekle.”
“Bir süre derken? Ne zamana kadar?” diye sordu gölge.
Bilmediğimi söyledim.
“Sanırım pişman olacaksın” dedi gölge, cılız sesiyle. “Koşulların ayrıntısını bilemiyorum, ama insanın gölgesinden ayrılması tuhaf değil mi, sence de? Bu yanlış bir şey ve burası da yanlış bir yermiş gibi geliyor bana. İnsan gölgesiz yaşayamadığı gibi, gölge de insanı olmadan var olamaz. Buna rağmen, ikimiz ayrıldığımız halde, var olmaya devam ediyoruz. Bunda bir yanlışlık var. Sence de öyle değil mi?”

Bir de bu postun şarkısı tartışmasız Kenan Doğulu Kalp Kalbe Karşı
Bi dee bts dimple diyorum başka da bişey demiyorum 😂😂

14 Eylül 2017 Perşembe

Paylaşsam mı, paylaşmasam mı?

Selamlar kaptan pilot Öz konuşuyor!

Uzun zamandır blog yazmıyordum, en azından burada yazmıyordum. Sonra oturdum düşündüm ne yazısı yazsam diye. Bir yığın alışveriş yaptım ve siz de alışveriş yazılarını çok seviyorsunuz ama bu günlerde benim biraz konuşmaya ihtiyacım olduğundan böyle sohbetli bir yazı yazayım istiyorum.

2016 sonlarında bir yazı yazmıştım.
Lanet 2016'da Neler oldu? Lanetliğine Henüz Karar Vermediğim 2017'den Neler Bekliyorum?

Bu yazının sonunda ise bir liste yapmıştım.

Peki ben 2017den neler istiyorum?

-Öncelikle bizi yormasın. Biz geçen sene yeterince yorulduk.

     Fazlasıyla yordu, FAZLASIYLA!

-Lütfen, lütfen ama lütfen mezun olayım. Artık buradan ve bu okuldan nefret ediyorum. Burada olduğum her an karnıma bir bıçak saplıymış ve sürekli daha derine bastırıyorlarmış gibi hissediyorum.
     Mezun olamadım......................

13 Ağustos 2017 Pazar

'HOMELESS' LIK KARİYERİMİZİN İLK GECESİ, hayatımda neler oluyor? üniversiteye yeni başlayacaklara bilmiş tavsiyeler! N aktif bir şekilde sahalara mı dönüyordu? SANMIYORUM....

Merhabalar mezun olup öğrenci evini kapatmak zorunda kalan duygudaşlarım ve merhaba bu yazımı yan odasında kankisinin yaşadığı güzel yataklarının olduğu güzel evlerinde okuyacak olan -şimdilik nefretime sahip- sevgili okurlarımız... ve size de merhaba Birleşik Krallık'tan bizi okuyan 2 okurumuz... Bizler sizinle varız....
------Söylemeden geçemiyciim kafalarcokkarisik ekibi 11bin okunmaya erişmiş bulunmakta------

Bir evsize göre fazla mutluyum ha? Bir daha içinde bulunduğum her saniye mutlulukla dolup taştığım, içindeyken yaşadığım hiçbir anı herhangi bir şeyle değiştirmeyeceğim evime artık sahip olmamama rağmen bu neyin kutlaması?

ÖLÜYORUM ANLASANA....

1 Ağustos 2017 Salı

Wattpad nefretim...........................................................

Selamlar, kaptan pilot Öz konuşuyor. 

Bu konuyu neden daha önce yazmadım hiç bilmiyorum gerçekten. Halbuki belki de üzerine en çok konuşmak istediğim konu, hatta üzerine en çok konuşulup insanlarda farkındalık yaratılması gereken konu bu.

Bir şekilde bir yerden illaki duymuşsunuzdur bu siteyi. Ben de ilk duyduğumda varlığına sevinmiş, 8-16 yaş arası kızlarımızı okumaya teşvik edeceğini düşünmüştüm. (Cinsiyetçilik yapmak istemiyorum ama sitenin %99.9 u kız.) Zira ben, 'aman çocuklar okumaya alışsın da sonra zaten kalite arayacaklar ve siteyi bırakıp kaliteli yazarlar, kitaplar peşinde koşacaklar' düşüncesindeydim. En azından bende öyle olmuştu. Tamamen çöp diyebileceğimiz kitaplarla başlamış ve bu alışkanlık haline geldiğinde kalite arayışına düşmüştüm. (Hala arada leş kitaplar okumuyor değilim ama bu da benim serseri serbest stilim be dostlarım..............)

26 Temmuz 2017 Çarşamba

Sosyopix ile sonunda tanıştım!

Merhabalar efendim. Bu aralar yazarlar bir bir düşüyor bloga diye düşünüyorsanız haklısınız. Ama bu yalnızca bir tevafuk dostlarım. Ben bu yazıyı alelacele kaleme alıyorum lakin nedenini birazdan anlatacağım için kendimi tekrarlamak istemiyorum. Gelelim yazının asıl konusuna, Sosyopix nedir? Yenir mi içilir mi?

Sosyopix yakın zamanda tanıştığım, fotoğraflarınızı çeşit çeşit şekillerde ve ürünlerde bastırabileceğiniz bir internet sitesi. Kurucularından biri olan Sezgi Abat benim takip ettiğim bir güzellik youtuberı olan Görkem Karman ile evlenince ve tabiki Görkem sosyopixten bahsedince bir köşeye yazmış, hediye fikirleri aramalarımda kullanırım diye düşünmüştüm. Beni az çok tanıyan herkesin tahmin edeceği üzere sonrasında ben bunu unuttum. Ta ki ay başında bana bir mail gelene kadar. Sosyopix Temmuz ayı içerisinde vereceğimiz tüm siparişlerde %25 indirim yapıyordu. Ben de bu fırsatı kaçırmayayım zaten alacaktım diyerek sipariş işine girdim ama araya o kadaarrrr çok şey girdi ki yine unutuldu. Cumartesi günü maillerimi temizlerken yeniden görmemle hemen sipariş verdim ve Pazartesi kargo geldi. Lakin benim eve gelmem de Çarşamba'yı bulunca yazı şimdiye kaldı.

18 Temmuz 2017 Salı

Yeni Bir Kitap Almak.

Merhabalar efendim ben uzun süredir sesi soluğu çıkmayan hain yazarınız Gamga.
Yine gerçek hayatımda da olduğum gibi bu blogda da verdiğim sözleri tutmamam ile göz dolduruyorum.



Lak lak kısmını hızlı bir şekilde geçip gelelim bu yazımızın konusuna. Aslında başlıkta geçtiği gibi yeni bir kitap almaktan bahsetmeyeceğim. Yazmaya karar vermeden önce aklımdan geçen yeni bir kitap alsam keşke düşüncesinden sonra hissettiklerimden bahsedeceğim. Çünkü bu cümleyi kurduktan sonra içimden anında HAYIR YAPAMAZSIN diye bir itiraz yükseldi. Çünkü bence yeni bir kitap almak mutlu insanların işi.

Peki neden böyle saçma bir teze sahibim?

28 Mayıs 2017 Pazar

İyi ki doğdum #2 Gördün mü bak 24 oldum!!!

Bu yazının ilk partını yazmamın üstünden ne ara 1 yıl geçti aklım almıyor. Evet bugün Öz doğdu!
Geçen sene kendi evimde yazmıştım. Şu an maalesef kendi evimi kapatmış durumdayım ve bu beni çok üzüyor. Hayatımda değişmeyen tek şey aslında en değişmesini istediğim okul durumum.

Yine sınav haftası. Yarın sınavlar başlıyor ve doğal olarak üzerimde bir doğum günü kızı havası yok. Daha çok sınav haftasında olup delicesine çalışması gereken ama asla kendini adapte edip çalışmaya odaklanamayan bir öğrenci havası var.

Gamga'nın ansızın yaptığı iyi ki doğdun şarkısı çıkışları dışında doğum günü kutlamıyorum açıkçası. Bir pasta yerine prenses tatlısı üflemeyi planlıyorum ve açım. Hediyelerimi arkadaşlarımın kredi kartları ile online olarak kendim aldım. Doğum günü olmamak adına delice çaba sarfeden bir gün anlayacağınız.

Neyse efendim yazmak için yazdığım bir blog yazısı olduğundan burada bitiriyorum. Sadece doğum günümü en azından burada boş geçmek istemedim.

Seviyorum sizi ❤

Bir yaş daha yaşlanmış doğum günü kızından arivederçiii^^(Öz)

15 Mayıs 2017 Pazartesi

Alışveriş Günlükleri :)

Herkese ıssız bir geceden selamlar...
Yine uzun zamandır yokuz değil mi?  Mazur görün efendim hayatın bizi ara ara tokatladığı, ara ara silkeleyip uğraşmak istemeden bir kenara attığı dönemdeyiz zira.
Ben kaptan pilot Öz.
Blogda Nisan ayında hiç yayın girmediğimizi yeni fark ettim ve kalbim hala bu üzüntü ile doluyken 'yazıcam ya ben bunu' diyip aylardır biriktirdiğim taslaklardan alışverişi seçip klavyenin başına oturdum. Peki neden alışveriş seçtim? Çünkü karmakarışık bilinmeyen bir okuyucu kitlemiz var ve bu kitle alışveriş yazılarına bayılıyor. Ama bir farklılık var. Bu defa ödevinin bilicinde olan Öz alışveriş fişlerini sakladı ve size net fiyatlar verebilecek :)
Neyse girizgah uzayıp gitmeden bakalım neler almışım...


İki ayrı alışverişten bahsedeceğim. Bu Rosmann'dan yaptığım alışveriş. Bir düğüne gidecektim ve alışveriş biraz bu düğüne odaklı oldu. Fotoğrafların özensizliği için özür dilerim. Bu fotoğrafları çektiğimde Samsun otobüsümün kalkmasına birkaç saat vardı ve ben duş alıp bavul hazırlayacaktım. O yüzden biraz acele etmek zorunda kaldım.

25 Mart 2017 Cumartesi

KIRTASİYEEEEEEE!!! H&S KIRTASİYE TANIŞMA-KAYNAŞMA-BAĞIMLILIK ---dev kırtasiye yazısı---

                       HI! i'm here, DON'T FORGET...                                                                                                                                             


Bir süredir hayalet arkadaşımız M'den daha 'hayalet'tim. Ama artık burdayım bitches!!!
öhöm, kabalaştım..
baştan başlayabilir miyiz?

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN KANALIMDA...


bu da olmadı. KAFALARCOKKARISIK
gerçekten de..





Merhabalar N online arkadaşlar. Hem de bağımlısı oldukları H&S kırtasiye yazısıyla.



H&S ile nasıl tanıştık?


-Tabi ki de cannım Gamgam💘 instagramda kendisini kırtasiye dünyasına adamış olan H&S kırtasiye sahibi Yeliz Hanımın storylerine denk geliyor. Bir süre izledikten sonra "N bak burda çok güzel şeyler var nerede acaba gidelim mi?" diyor ve N çılgınca gece gündüz bu videoları izleyerek katilin kurbanına sinsi sinsi yaklaşması gibi haftalar sürecek planlar yapmaya başlıyor....
BİRAZ ABARTTIM MI? HİİİİÇ SANMIYORUM!! Evde sürekli Yeliz hanımın sesi inliyor, galerisindeki ss klasörü kalemlerle dolup taşıyor, "bu haftasonu İstanbula mı gitsek?" soruları 3-4 saatte bir tekrarlanıyor.... Bunlar daha başlangıç....


Ulaşım?🚩

-İşte bu iş biraz karışık...Önce sevgili Yeliz hanıma dm'den yürüdüm🙈 yeriniz neresi gelmek istiyoruz ulaşım nasıl acaba vs g,b, sorularla biraz darladım kendisini, onca işinin arasında sağolsun hemen cevap verdi, tarif etti. -istanbulda- Avcılar metrobüs durağında inince Ispartakule otobüslerine binip Bizimevler 6'da inmeliymişiz. Kolay görünüyor değil mi? DEĞİL... şaka şaka...

Neyse efendim, o günden sonra Gamga ve N "Ne yapıp edip gitmeliyiz dostum🚗." diye haftalar geçirdi. Gidemiyorlardı.. Biraz da hava şartlarının muhalefet oluşuyla bir süre ertelendi. Sonra bir gün kara bulutların ardından gün gibi doğan cannımız Gamganın babası (aslında herkesin babası..)
C amcam😇 :
"Hadi kızlar götüreyim sizi" dedi. Yarım saatlik yolculuktan sonra H&S'deydik.🎉

21 Mart 2017 Salı

Size bir az ünlü abimizin metroda bana yürüdüğünü anlatmış mıydım?

Oooo aman efendim kimler geldi kimler? Tabiki de kaptan pilot Öz!

Bu arada kendime pilot derken aklıma geldi de aramızda pilot olmak isteyenin Gamga olduğundan bahsetmiş miydim?

Aktif olmadığımız uzun dönem için ilk blog açtığımızdan beri yanımızda olan 5 kişiden özür diliyoruz...

Başlık ilginç geldi değil mi? Bilen bilir bu derece absürt olaylar sadece ve sadece bizim başımıza gelir. Ve o kadar ani gelir ki hiç beklemediğimiz anda kendimizi 'Ya bu nasıl olabilir? Neden ben?' diye düşünürken buluruz. İnanılmaz yorgunum hemen eve gideyim diye düşünürken kendimi gezmelerde bulurum mesela ya da ben bunu asla yapmam diyip tiksindiğim her şeyi tam olarak 8 salise sonra yaparım. Tutarsızlık gibi görünebilir ama asla değil :$

5 Şubat 2017 Pazar

Biriken alışveriş, özledik be gülüm !

Selamlar kafalarcokkarisik okuyucuları. Taş kağıt makas ekibi bu aralar ayrı olduğundan grupça bir şeyler yapamıyoruz- yapmıyoruz. Ama blogu da boş bırakmak istemediğimden uzun zamandır aklımda olan -verdiğimiz bu arada aldıklarım-ı yazayım dedim. Bir de nedenini anlayamadığımız bir şekilde alışveriş yazılarının okuru çok. E bende yazması hem seviyorum hem çok özlemişim. O yüzden umarım seversiniz.

Yazmadığım bu zamanın çoğu sınavlar ve sunumlar ile geçtiğinden çok fazla alışveriş yapmadım. Çoğu vaktimi evde ve kütüphanede çalışarak geçirdim malesef :(
Neyse bana acımayı bırakırsak aldıklarıma bakalım.

30 Ocak 2017 Pazartesi

Hayalet Arkadaşımız M'i Nişanladık! / Acemi Organizatörler Gamga ve Öz ile 4 Gün

Evet, Gamga ve Öz ile 4 gün ama yazıyı kaptan pilot Öz tek başına kaleme alıyor. Bahsettiğimiz günler de geçtiğimiz Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi.

Evet dostlar Gamga direk duysa da ben hayalet arkadaşımızın nişanlanacağını gamga dan duydum, hem de   '-M nişanlanıyormuş +ne zaman -dört gün sonra' şeklinde realist ama acımasız bir şekilde aldım haberi. Bir süre şokta kaldım. Neler oluyor, acaba göktaşı dünyaya mı çarptı, çarpmadıysa 4 gün içinde çarpar mı, çarpmazsa ben çarpması için ne yapabilirim diye düşünürken grupta bir yazışma başladı ve ne olduğunu anlamadığım şekilde Gamga, ben ve hayalet bir saat sonrasına sözleştik. Bir süredir hayatımı negatif bir baloncuk olarak geçirmeye adadığım için gitmeden kendimi azıcık pozitiflikle doldurdum ve hazırlanıp çıktım.

Evet koşa koşa gittik ve ne gördük dersiniz? Şaka değil, kuzumuz nişanlanıyor.

16 Ocak 2017 Pazartesi

Hadi Oyun Oynayalım! Gamga ve Öz -----> Hangisini tercih edersin? challange çelloncoooo

Merhabalar dostlar. Başlık kısmında saçmalayışlarım hakkında özür dileyerek başlamak isterim. Zira kaptan plotumuz öz tarafından kınandım...................

Bu yazıda ne mi yapacağız?

İnanır mısınız biz Gamga ve Öz a.k.a Son Sınav Bükücüler; sonunda sınav dönemini kapattık.
Sonra büyükava telefonda şu bloğada bişeyler yazın artık diye küçümseyince gaza geldik.... Üstüne üstlük bir de zaten artık komik değilsiniz dedi....... Hayatımız acılar ve hayal kırıklıklarıyla doluysa bu bizim mi suçumuzdu?

Ve bu gazla tozlu blog taslakları arasından bundan yaklaşık 400 yıl önce yazmaya karar verdiğimiz Hangisini Tercih Edersin tagini çıkardık. ( O moraller düzelsin lütfennnn ).

Baştan uyarmak gerekir ki sorular orta seviyede iğrenç. Özellikle canım ablam büyükava kardeşin o küçük tatlı piremsesin değil artık. Bu yazı seni bu gerçekle yüzleştirebilir. (Şaka şaka o kadar çirkinleşmedik. Şaka.. Değil.. Şaka.....şhhhh)

O zaman kemerleri bağlayıp başlayalım çünkü saat şuan 00.53 ve Angry Bird Öz'ün uyku saatini tam olarak 53 dakika geçtik.

Shall we?

1) Sen de dahil yalnızca iki kişinin olduğu bir odada osurdun (yellendin, gaz çıkardın (bu sonuncu senin için benim kınalı yapıncak ablam) ). Sessiz ama çok kötü kokulu bir osuruk mu tercih ederdin? Kokusuz ama çok sesli bir osuruk mu???

Dan dan dannnn

4 Ocak 2017 Çarşamba

Lanet 2016'da Neler oldu? Lanetliğine Henüz Karar Vermediğim 2017'den Neler Bekliyorum?

Hi...
Koca seneyi devirdik bee. Kimler geldi kimler geçti?.. Neler oldu neler...

Öncelikle hepimizin lanet yılı ama bana ayrıca spesifik bir düşmanlık besleyen 2016'da neler olduğundan bahsedeceğim size. Bu lanet yıl başladığında ben, birkaç ay sonra mezun olacak, evinde huzurlu, arkadaşlarıyla eğlenen - gülen - mutlu olan, hayatı tıkırında giden tatlı mı tatlı bir kızdım. Alışveriş yapar,sinemaya tiyatroya gider, arkadaşlarımla eğlenir, arada sırada okula giderdim.

İlk darbeyi de bana nefretim olan okul vurdu. Mezun olamadım. Ondan sonra sıkıntılar artarak büyümeye devam etti. Okuldan yediğim tokattan sonra diğer yanağımı çevirmemle ev hayatım bir tokat geçirdi çünkü ev arkadaşım mezun olduğundan evi kapatmak zorunda kaldık. Doğal olarak ben ailemin yanına döndüm.

Kitaplardan aldığım alıntılar ve Haruki Murakami sapıklığım hakkında




2017'nin ilk yazısından merhabalar. Ben yedek pilotunuz Gamga.

Vakitsizlikten dolayı bloğu ziyadesiyle ihmal ettiğim için yaşadığım vicdan azapları sonucu yeni bir yazı dizisine başlama kararı aldım. Peki ne dizisi senin dizi halinde yazacak neyin olabilir yürü git şurdan dediğinizi duyar gibiyim.